Wie ben ik?

Ik ben Harold van Diermen, van Van Diermen Bouw. Aannemer gespecialiseerd in het plaatsen van aan- en uitbouwen, opbouwen en renovaties voor particulieren. Vakmanschap, snelheid en persoonlijk contact staan bij mij centraal:

Vakmanschap

Stel je voor dat je meer ruimte, meer licht en meer woonplezier hebt in je woning én dat de verbouwing die hiervoor nodig was zeer soepel verloopt. Alle materialen worden op de juiste momenten geleverd. Alle onderaannemers staan op het juiste moment klaar. Er is altijd een goede sfeer op de bouw en het resultaat is boven verwachting. Dit is waar ik elk bouwproject weer naar streef.

Persoonlijk

Bij grotere projecten werk ik in samenwerkingsverband met TOM Timmerwerk Op Maat. Wij zijn al meer dan 10 jaar op elkaar ingespeeld, en weten samen de kwaliteit en de snelheid te leveren waar elke klant van droomt. We hebben geen eigen personeel in dienst die voor ons aan het werk gaat. Wij zijn zelf betrokken vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering, en staan zelf voor de (hoge) kwaliteit die we leveren.

Snelheid

Ik werk ruim 10 jaar als aannemer, en ben een echte vakman met oog voor detail. Daarnaast ben ik een harde werker en zorg ik dat alles goed voorbereid is zodat ik mijn klussen snel kan realiseren, met zo min mogelijk overlast voor mijn klanten.